Průměrný Američan se nedá charakterizovat pletí, těch je tu zastoupeno několik. Průměrý Američan - nechci říci, že je tlustý, ale spíše trpí značnou nadváhou. Průměrnému Američanovi to však zas tak moc nevadí. Průměrný Američan používá pro dopravu výhradně auto.

Pěšky udělá jen několik málo kroků ke svému zaparkovénemu miláčkovi. Průměrný Američan jí buď silně tučná (smažená) nebo hodně sladká jídla. Často z toho silně tloustne. Silně tučná jídla často plavou v majonéze, kečupu či nějaké omáčce.

Průměrný Američan ráno zapne televizi a večer ji vypne. Plýtvá vším, s čím se plýtvat dá - elektrikou (světla i televize jsou rožnuty, i když není nikdo přítomen), jídlem (své velké porce často nedojí), pitím, benzínem (tzv. cruising - viz později) atd. Prostě na to má.

Průměrný americký mladík balí holky při cruisingu. Jezdí s autem v noci pořád dokola kolem jednoho nebo několika málo bloků, hudba mu hraje na plné obrátky a pokřikuje na vše, co je opačného pohlaví. Mladíků většinou sedí v autě víc. U holek je to podobné, jen s tim rozdílem, že většinou jezdí v protisměru. V některých částech města je cruising zakázán (cedule s napisem: "Zakáz projet zde mezi 2 - 6 hodinou ranní více než 2x za 2 hodiny).

Průměrný Američan je pokrytecký - na všech platidlech má napsáno "In God We Trust" (Věříme v Boha), ale opravdově v Boha tady věří jen málokdo. Alkohol se na ulici pít nesmí, ale když se strčí do neprůhledné igelitky, tak se pít může. USA se tváří velice morálně. Např. tady člověk nevidí, že by se zde nějaká Američanka opalovala "nahoře bez". Ale přitom mají jedno z největších mnžství potratů a těhotenství mladistvých (absolutně i v poměru k obyvatelstvu) atd.

Průměrný Američan je průmerně tak jednou za život v base. Za pití na ulici se průměrně dostanou 1 - 2 dny a 100 - 200 dolaru pokuta.

Průměrný Američan má jen 1 - 2 týdny dovolené, takže si moc neužije. Přesto se pořád usmívá. I nadprůměrně pěkná Američanka se usměje na průměrného Evropana. Průměrná Američanka má docela dost dobře vyvinutá prsa, a to už tak v 15. Průměrný Američan zdraví otázkou "How are you doing?", "Whats up?", "How are you?" a většinou neočekává žádnou odpověď.

Průměrný Američan nejezdí na čundry a nespává "pod širákem". Průměrný Američan byl jen v několika státech Unie, za hranicema USA byl z Američanů jen málokdo. Průměrný Američan je zahlcen reklamou ještě více než průměrný Evropan. Průměrný Američan je potetovaný smývatelným tetováním, které se za 2 - 3 týdny smyje. Průměrný Američan je vstřícný a není problém s ním navázat komunikaci. Většinou je to on, kdo druhého osloví.

Tento nástin průměrného Američana nelze brat doslova. Spojené státy jsou země mnoha rozdílů a průměrovat ji je možná blbost.

(Vzniklo po mesíčním pozorování Američanů rekreujících se v Jižní Karolíně na břehu Atlantiku)

Autor je programátorem Odkazů ChristNet.eu a Diskuzí ChristNet.eu