Jednou z aktivit Arcidiecézního centra mládeže v Praze jsou Večery mladých, které se konají vždy druhou středu  v měsíci v kostele Panny Marie v Praze - Strašnicích. Po mši svaté probíhá ve vedlejším sále komponovaný pořad. Je to většinou  přednáška nebo beseda, zatímco v přilehlých prostorách probíhají prezentace nebo výstavy. Na závěr večera vždy vystoupuje nějaký písničkář nebo kapela.

Hráli tu mj. Irish Dew, manželé Radovi, písničkáři Jiří Černý, Petr Lutka nebo například  Českej chleba.

8. listopadu tu vystupovali lanškrounští Michael and Voice of Cathedral. Svému monumentálnímu názvu nezůstávají nic dlužní. Hlavními přednostmi kapely jsou mohutnost a spontaneita. Přes suverénní vystupování jsou ve stálém kontaktu s publikem. Diváky si ihned  získává mladý polský farář, který kapelu nenuceně uvádí a zve pražské publikum do Lanškrouna na půlnoční rockovou mši.

V repertoáru má kapela klenuté melodie i rytmické songy, většinou bez nějakých větších sól a improvizací, vše podpořené jednoduchou, ale účelnou rytmikou. Skupině také přispívá početnost obsazení – smíšený sbor i další nástroje. Publikum v sále na vyzvání zpívá refrény písniček a nadšeně aplauduje. Hitem je i vypůjčená písnička Přišel muž. Tu si zpívají i diváci, opouštějící někdy kolem půl jedenácté krásný areál moderního kostela.

Michael and Voice of Cathedral jsou kapelou, která nepodléhá módním a dnes už také snadno zaměnitelným trendům funky a crossover, příliš se nestylizuje, ale přirozeně zpívá o tom, co mladé publikum potřebuje slyšet. Kapela je na naší (křesťanské populární) scéně obohacením a něčím, co tady mnohým chybělo.