ChristNet.eu za dva roky již natolik narostl, že je potřeba nových lidí, kteří by se starali o jeho další rozvoj. Proto vypisujeme konkurz na tato místa:

Vedoucí vydání
Marketingový ředitel
Programátor

Vedoucí vydání

V čem bude spočívat vaše práce:

Jednou za dva až tři týdny budete mít po dobu sedmi dní na starost vydávání publicistické části Magazínu ChristNet.eu. Vaším úkolem bude zajistit, aby každý den vyšly dva až tři články. Práce bude spočívat především (ve spolupráci se šéfredaktorem) v plánování článků, domluvu s redaktory a externisty na jejich napsání, přijmu článků, jejich editování a vydávání.

Jaké byste měl mít předpoklady:

Měl(a) byste umět dobře pracovat s textem, a to jak po gramatické, tak stylistické stránce. Dále se předpokládá dobrá orientace v křesťanství. Práce vám denně zabere zhruba dvě hodiny, ale v týdnu, kdy budete mít službu, je třeba se jí věnovat každý den kromě soboty. Měl(a) byste mít dobré připojení k internetu, ale pokud jste v Brně, můžeme vám nabídnout místo v naší kanceláři. Výhodou je znalost základů HTML, můžeme však doučit.

Co vám nabídneme:

Jedinečnou zkušenost z křesťanského mediálního prostředí. Získáte zkušenosti, znalosti a návyky, které se vám budou v budoucnu velmi hodit. Budete se moci podílet na šíření křesťanství na internetu. Magazín ChristNet.eu, které budete editovat, čte týdne zhruba 5 000 lidí. Zapojíte se do skvělého týmu mladých lidí. Časem získáte i drobné firemní výhody, případně možnost pracovat v RobertNemec.com .

Ano, mám zájem se zapojit

Marketingový ředitel

V čem bude spočívat vaše práce:

Vaším úkolem bude především zlepšovat povědomí o ChristNet.eu a jednat s inzerenty. Budete tedy přemýšlet a realizovat kampaně na podporu ChristNet.eu. S našimi zákazníky budete jednat o jejich reklamních kampaních v Síti ChristNet.eu. Budete jak vyhledávat nové, tak udržovat kontakt se stávajícími. V rámci kampaní budete i připravovat media-plány.
 
Jaké byste měl mít předpoklady:

Měl(a) byste se alespoň trochu vyznat v marketingu a internetu. Předpokládá se komunikativnost. Výhodou je dobré připojení k internetu, ale pokud jste v Brně, můžeme vám nabídnout práci v naší kanceláři. Měl(a) byste být v Praze nebo v Brně.

Co vám nabídneme:

Jedinečnou zkušenost z křesťanského mediálního prostředí. Získáte zkušenosti, znalosti a návyky, které se vám budou v budoucnu velmi hodit. Navíc získáte 10 % z objemu zakázek, které získáte. Zapojíte se do skvělého týmu mladých lidí. Budete se moci podílet na šíření křesťanství na internetu. Magazín ChristNet.eu, které budete editovat, čte týdne zhruba 5 000 lidí. Časem získáte i drobné firemní výhody, případně možnost pracovat na marketingové pozici v RobertNemec.com .

Ano, mám zájem se zapojit

Programátor

V čem bude spočívat vaše práce:

Budete pracovat v rámci týmu na nových projektech ChristNet.eu.

Jaké byste měl mít předpoklady:

Především byste měl(a) mít ochotu se učit. ChristNet.eu jede (a pojede) na ASP/ Microsoft SQL 2000. Pokud tyto technologie ovládáte, bude to pro vás výhoda. Na počátku však tyto technologie ovládali jenom tři ze šesti programátorů, kteří nakonec ChristNet.eu vybudovali a nyní se o něj starají. Měl(a) byste být v Brně.

Co vám nabídneme:

Získáte zkušenosti, znalosti a návyky, které se vám budou v budoucnu velmi hodit. Zapojíte se do skvělého týmu mladých lidí. Budete se moci podílet na šíření křesťanství na internetu. Magazín ChristNet.eu, které budete editovat, čte týdne zhruba 5 000 lidí. Časem získáte i drobné firemní výhody. Pokud budete dobrý(á), můžete získat práci programátora v  RobertNemec.com .

Ano, mám zájem se zapojit

Máte zájem se zapojit do našeho týmu?

Pokud ano, napiště Robertu Němcovi na nemec@christnet.eu , případně můžete využít jeho telefonní číslo 0608 888 310. V e-mailu popiště, jaké místo vás zajímá, proč a jaké máte pro místo předpoklady.

Všechny práce jsou vhodné především pro studenty.