Představte si pěknou, mladou, štíhlou dívku, souměrná postava, drobnější pevná ňadra, větší zadeček ladící k postavě. Česká holka "krev a mlíko". Vedle ní si postavte slečnu nepřirozeně vysokou, lehce podvyživenou, leč s "ideálními" mírami. Která se vám zalíbí víc?

"Není nic krásnějšího než měkoučká ženská prdelka." A hned jsme u téměř nejožehavější partie. Většina žen má téměř utkvělý pocit, že jejich hýžďové svaly jsou obrovské, kdyby to ještě byly svaly, ale on je to ošklivý měkký tuk. Přes diety a cvičení se snaží dosáhnout proporcí dvou stroužků česneku.
Pohled mužů je však odlišný. Pro ně je náš tolik nenáviděný zadek něčím úžasným. Moc rádi by si plácli. Rozměry podobné "pozadí štýrského valacha" sice nejsou tak oblíbené, ale přesto si i ony najdou své vyznavače.

"Co je malé, to je hezké." či "A mohla by být spíš větší." Další ostře sledovaná zóna: Ňadra. Málokterá žena je s jejich velikostí, tvarem spokojená, buď jsou příliš malá nebo příliš velká. Pokud vynecháme plastické operace, měly bychom se smířit s tím, co nám příroda nadělila.

Ale berme to pozitivně. Pornoherečka si těžko může dovolit tílečko na ramínka bez pořádně vyztužené podprsenky a naopak na chlapeckém hrudníku odvážný dekolt příliš nevynikne. Pohled „pánů tvorstva“ je značně rozporuplný, opravdu velmi závisí na individuálním vkusu. Sice by si dost mužů rádo sáhlo na obrovská, až gigantická, ňadra, ale pro běžný život preferují velikost "tak akorát."

Módní průmysl nás bombarduje světem dokonalých, utopických vychrtlin, "ideálem 90-60-90" a proti tomu všemu stoji "průměrná" žena. Dva nesmiřitelné protiklady. Pod vlivem tohoto paradoxu se ženy trápí komplexy, ony nějak nemohou dosáhnout toho "ideálu". Mají leckde o nějaký centimetr víc či míň. A muži? Ti asi raději obejmou svoji krásnou ženu než umělého kostlivce.

Copak jste, dámy, přesvědčeny o tom, že mužské lichotky, toužící oči a příjemné doteky lžou? Samozřejmě, asi každá z nás má někde hluboko v podvědomí, že tenhle špek je fakt navíc, ale přesto jsme krásné bytosti. Dobře, muži se dívají po těch krasotinkách, ale objímají nás, ne? Tak jim věřme, on se jim ten, podle nás "příšerný", zadeček líbí.