ChristNet.eu a americká televizní síť Eternal Word Television Network vám nabízí možnost sledovat živě celou vigílii s papežem Janem Pavlem II. na Světovém setkání mládeže v Torontu.

Aktualizace: 28.7. 18:08: Přímý přenos přes ChristNet.eu sledovalo 60 lidí. 18:42: Přímý přenos přes ChristNet.eu sledovalo 60 lidí. Závěrečná mše skončila, přes ChristNet.eu ji sledovalo 108 lidí. Aktuální počet lidí najdete na našem počítadle.

Bavte se mezi sebou o sledování vigílie.

Eternal Word Television Network má na Downsview, kde se bude celá vigílie odehrávat, několik zkušených kameramanů a reportérů, kteří se pohybují vždy v místě hlavních údalostí. Vysílání je v angličtině.

Živé vysílání je dostupné přes níže uvedené odkazy. Vigíle začíná v půl druhé středoevropského letního času. Mše svatá pak v neděli v 15.30 SELČ. Přímé přenosy jsou však běží již před tím.

"Děkujeme vám za podporu Eternal Word Televison Network. Bůh žehnej vám a veškeré práci, kterou činíte skrze něho," napsala Magazínu ChristNet.eu produkční EWTN Kathy Ranelli.

Přenosem tak plníme přání našich čtenářů, z nichž většina v anketě hlasovala za přímý přenos z Toronta.

Na místě v Torontu je Jan Fical, který vám ihned po skončení vigílie v neděli ráno připravil nejnovější informace a fotografie. V Česku mu bude podporu zajišťuje vedoucí vydání Milan Kovář. A samozřejmě nad vším bdí moje maličkost. :-)

Děkuji vám, že jste s námi, a že nás podporujete. Nechť se vám přenos líbí tak jako mně, který má přenos z Toronta puštěný již nyní, v době, kdy píši tento článek.

Přímý přenos vígílie a mše svaté Eternal Word Television Network z Downsview
RealVideo 28k - 100k 300k 500k
Windows Media 28k - 100k 300k 500k

Pro přehrání je třeba mít naistalovanou novější verzi přehrávače Real Video (Real One) nebo Windows Media Player. Možnos stáhnutí Real One. Upozorňujeme, že vzhledem k velkému náporu na servery Eternal World Television Network se nemusí přehrání vždy podařit.

Vlastník autorských práv: Eternal Word Television Network