Občas si lidé pletou Magazín ChristNet.eu s psychologickou poradnou (snad zde není žádná souvislost s tím, že studuji psychologii :-)). Pokud se navíc jedná o anonymy, nemá cenu většinou na takové e-maily ani reagovat. Přesto vám dáme dnes nahlédnout, čím vším jsme také zavaleni.

Text e-mailu je neupraven, jenom byly vytvořeny odstavce:

Chtěl bych se svěřit s tím, že znám 26letou matku dvou dětí, která se chová nepříčetně. Nedá se s ní normálně komunikovat. Snaží se člověka zmanipulovat pomocí lží , vyhledává citlivá místa jak člověka zranit, střídá církve jako pouhou možnost získat nějakou hmotnou podporu, a oklame lidi tak , že alespoň někteří na čas jsou ochotni věřit , než prohlédnou a nechají se využívat, citově vydírat a napadat.

Někteří dobráci mají problém jí dávat neustále nové šance v čemž je právě mezi křesťany problém, kterého mohou takoví lidé zneužívat, takový problém mívám i já ve své najivitě , že některý charakter se může jen tak změnit.

Nevím kde jsou hranice mezi křesťanskou najivitou a racionálním zvážením situace. Ona však zdůrazňuje , že se nikdy nezmění, leda k horšímu. Jen když je materiálně na dně , tak tvrdí vždycky , co bylo včera dnes už není pravda, že se změnila ze dne na den, ovšem jen na minutu rozhovoru, v další minutě už je vše viditelně při starém.

Klidně do očí zapírá pravdu, které byl člověk sám svědkem a sám tu pravdu dokonce i prožil na vlastní kůži, třeba měl i spoustu svědků kolem sebe. Deptá mě psychicky také tak , že mi lže , co jsem dělal, když já vím , co jsem dělal a mohu to dokázat, pak to ještě použije jako pomluvu a chová se tak, že tomu věří.

Připomíná mi tak trochu postavu z filmu Psycho, ale jednalo by se zřejmě o další díl tohoto mnohadílného velkofilmu. Mlátí děti ,hlavně ůtočí na hlavu , obličej a krk. Už jsem podával stížnost, ale úspěšně se z toho vylhala.

Měla i kontrolu, ale zrovna se nic nenašlo. Ani bych nechtěl ,aby byly ty děti vystavovány nějakému traumatu, že vtrhnou cizí lidé a začnou je vyslékat.

Tohle napadání se alespoň v té fyzické formě napadení zmírnilo, nebo se odehrávalo za dveřmi kam jsem neviděl, jen slyšel, po mé výpovědi na policii. Ale psychický teror páchaný na dětech a skrytě i na svém okolí vůbec nepominul, zůstala také u vyhrožování, histerických scén ,verbální napadání a převracení skutečností a prosazování polopravd.

Však asi po měsíci škrtila dceru Anetu tak, že jí podrápala krk . Aneta byla nemocná , takže do školky zrovna nechodila, a tak se nikdo nic nedozvěděl. Mě řekla Jolana, tak se ta žena o které je řeč jmenuje, že zbila sice svoji dceru , ale jestli to někde řeknu, že to prý stejně nedokážu, smála se. Neustále se potuluje někde po nocích a nikdo jí nehlídá děti. Někdy tvrdí,že za její chování mohou lidé, jindy říká, že démoni.

Svádí to na druhé, ať jí někdo sežene exorcistu, to sama říká, nebo že se chce léčit, avšak když přijde na věc,potřebuje zrovna něco jiného.... Jedná se o (jméno a adresa byly vynechány – pozn. red.)

Původem z Opavy, její kořeny pochází Slovensko Maďarsých hranic.

Rádi budeme informovat o příbezích jednotlivých lidí. V tom případě ale prosím na sebe uvádějte kontakt. Nemusíte se bát, nikomu vás neprozradíme. Anonymy se jinak zabýváme jenom pokud obsahují závažné skutečnosti.