Ředitel portálu ChristNet.eu Tomáš Zdechovský se k 31. březnu 2005 vzdal své ředitelské funkce. Hlavním důvodem jeho rezignace je velké časové zaneprázdnění.

„Odcházím především z časových důvodů. Ředitelování webu ChristNet.eu mi bralo mnoho času, kterého mám v současné době velmi málo. V posledních měsících se mi jen těžko dařilo skloubit dohromady rodinu, práci, studium a ChristNet,“ uvedl ke svému rozhodnutí Zdechovský, který se chce do budoucna na chodu portálu ChristNet.eu podílet pouze jako řadový redaktor.

Zdechovský původně uvažoval o rezignaci již ke konci února 2005. Avšak vzhledem ke změně vlastníka domény ChristNet.eu se rozhodl s rezignací o měsíc počkat, aby tak mohl pomoci novému majiteli se zorientovat v chodu portálu.

Spolupráce Tomáše Zdechovského s ChristNetem začala v roce 2000, kdy byl jedním z redaktorů Magazínu ChristNet.eu. O rok později se stal šéf-editorem zpravodajství ChristNet.eu. Od roku 2003 byl zástupcem šéfredaktora a pomáhal vytvořit novou koncepci webu, včetně některých částí. Ředitelem byl valnou hromadou jmenován od listopadu 2004.

Zamyšlení Tomáše Zdechovského k témata jeho odchodu si můžet přečíst zde.