Festival Campfest nabídne špičky světové i místní křesťanské hudby

Campfest 2012
Autor: mpks.sk

1. – 4. srpna se na Ranči v Královej Lehotě v Nízkých Tatrách uskuteční 15. ročník letního křesťanského festivalu CAMPFEST. Pořádá jej organizace Mládež pre Krista – Slovensko, jejímž cílem a motivací je vidět Boží vůli odehrávající se jako v nebi tak i na zemi. Věříme, že Pán Bůh dává své požehnání na místa, kde je Jeho lid sjednocen před Jeho tváří.

Téma letošního Campfestu má název „Ve vztahu“. Budeme společně hledat a zjišťovat, co to znamená být ve vztahu s naším nebeským Otcem, s Otcem světel, u něhož není žádná změna, žádný proměnlivý stín (Jk 1:17).

Headlinerem festivalu se pro tento rok stali Hillsong London (UK), autoři známých písní nejen u nás, ale i po celém světě. Svou dynamikou vás do chval uvedou Psalm Drummers (UK) – skupina bubeníků pod vedením Teryla Bryanta, která tento jedinečný nástroj využívá naplno pro chválu i pro evangelizaci. S otcovským srdcem pro mladou generaci chváličů přijede známý skladatel a zpěvák Graham Kendrick (UK) a ve vystoupení sestaveném speciálně pro Campfest se vám představí Uprise Movement spolu s dalšími interprety (Astar, Deborah a Faith Child). Ze zahraničních účinkujících ještě můžeme zmínit Jesus Loves Electro (NO), Philippa Hanna (UK), Hermon (RS) a energické Riverside Worship Band (UK).

Festival Campfest nabídne špičky světové i místní křesťanské hudby

Kempování na Campfestu
Autor: mpks.sk

Ze slovenských a českých interpretů se už tradičně představí skupiny Jiný rytmus (CZ), The Neons (CZ), Timothy (SK), eSPé a projekt Godzone (SK), Richard Čanaky & F.B.I. (SK), Tretí Deň (SK), Out of Control (SK), BCC worship (SK), Lámačské chvály (SK), Projekt FUSION (SK), Úzka cesta (SK), Peter Milenky band (SK), noXcuse (SK), Team4D (CZ), Praise & blues ship band (SK), Song in the Night (SK), Hmla (SK), Melodive (CZ), God Knows (SK), F6 (SK), Elementum (CZ), Awaken (SK-USA-UK), GrooveHub (SK), Adela Hroncová (SK) a mnoho dalších…

Kromě kvalitního hudebního programu se účastníci mohou těšit na semináře, divadelní vystoupení, poezii, taneční a umělecké workshopy. Pro odreagování zdravou formou budou k dispozici různé sportovní aktivity (volejbal, frisbee, fotbal, vodní fotbal, trampolíny, lukostřelba, speedminton). Během dne bude probíhat i speciální program pro děti. V modlitebním stanu najdete nepřetržité chvály, uctívání a přímluvy. Pro osobní rozhovory a modlitby bude vyhrazené poradenské centrum, kde bude sloužit tým zkušených poradců. Volné chvíle s přáteli můžete trávit v kavárně, která večer poslouží na promítání filmů. To vše se bude odehrávat v prostředí plném skvělých lidí a kempové pohody.

Cena vstupenky zakoupené do 15. července je 25 eur, na místě 30 eur. Pro aktuální informace sledujte náš web www.campfest.sk nebo stránku festivalu na Facebooku  www.facebook.com/CampFest.sk