Poutní místa po celém světě jen pro Vás!

Galilejské jezero
Autor: Veronika Čepelková

Milí poutníci a cestovatelé,

pokud se v roce 2018 chystáte navštívit biblická i poutní místa po celé Evropě i v zámoří, doporučujeme Vám obrátit se na internetovou cestovní agenturu PoutníZájezdy.CZ, která se zaměřuje na poutní zájezdy do Svaté země a na další významná biblická a poutní místa v Evropě i po celém světě.

Tato agentura v České republice prioritně zastupuje renomovanou a osvědčenou slovenskou cestovní kancelář Awertravel s.r.o. s jejími dlouholetými zkušenostmi. Všechny zájezdy české agentury PoutníZájezdy.CZ jsou za naprosto stejné ceny jako u cestovní kanceláře. Agentura tedy nevybírá žádné poplatky navíc a naopak často poskytuje slevy, případně i dárky. Motivací je snaha umožnit co největšímu počtu zájemců (včetně seniorů) navštívit oblíbená poutní místa za dostupné ceny.

Poutní místa po celém světě jen pro Vás!

Socha Spasitele z poutního místa v Mexiku
Autor: PoutníZájezdy.CZ / Veronika Čepelková

Cestovní agentura PoutníZájezdy.CZ nabízí své služby od roku 2010 a navíc disponuje cennými cestovními a organizačními zkušenostmi už od roku 1999. S touto agenturou jsme absolvovali několik zdařilých tematických poutních zájezdů (např. do Svaté země, do Říma, Fatimy, na Maltu nebo do Medjugorje a k Jadranu) a jiné úspěšné poutní zájezdy - vždy doprovázené knězem s možností každodenní mše sv.

Spolu s dalšími účastníky všech těchto poutních zájezdů (jak vypovídají i reference) oceňujeme citlivý osobní přístup ke klientům , vhodný výběr nejvýznamnějších poutních míst, zajištění osvědčeného duchovního doprovodu a zkušených, fundovaných průvodců. Je tedy řada důvodů, proč získat své vlastní osobní zkušenosti s jejími službami! 

 

Více informací o nabízených zájezdech zjistíte na webu www.poutnizajezdy.cz, e-mailu info(zavináč)poutnizajezdy.cz nebo na telefonu 731 604 770. Do 31. 1. 2018 můžete navíc získat slevu za včasné přihlášení.