Píšeme nezávisle a otevřeně, jen díky vám.Podpořit Christnet

Do hlubin Internetu

Prapočátky ChristNet.eu

Robert Němec, Jiří Baroš , Jiří Baroš / 31. 10. 2001
Když jsem před třemi týdny
zahajoval naši kampaň zaměřenou na získání příspěvků pro ChristNet.eu, sliboval jsem vám článek o tom, jak ChristNet.eu vlastně funguje. Během té doby jsem se dostal do péče lékařů, takže jsem slib musel odložit. Napadlo mě ale, že než vám budu vyprávět o současném fungování ChristNet.eu, musím nejdříve říci, jak ChristNet.eu vlastně vznikl.

Do hlubin Internetu

Světové křesťanské časopisy na internetu

Martin Moštěk, Jiří Baroš , Jiří Baroš / 17. 5. 2001

Do hlubin Internetu

stampach.cz

Robert Němec, Jiří Baroš , Jiří Baroš / 14. 5. 2001
Mnoho křesťanů má své vlastní internetové stránky. Osobní site Ivana Odila Štampacha dosahuje však takové kvality, že předčí site lecjaké církve. Protože vznikl relativně nedávno, rozhodli jsme se mu dnes v Magazínu ChristNet.eu věnovat.

Do hlubin Internetu

V širších souvislostech...

P. Pavel Žák, Jiří Baroš , Jiří Baroš / 19. 2. 2001
Katolický týdeník č.5 letošního roku přinesl krátkou zprávu o internetové soutěži Magazínu ChristNet.eu, jejímž účelem byla podpora používání internetu mezi křesťany ale též v církevních kruzích obecně. V souvislosti s naší plzeňskou diecézí bylo konstatováno třetí místo v celorepublikovém hodnocení jednotlivých internetových stránek farností pro pohraniční a současně i misijní farnost v naší diecézi – Římskokatolickou farnost Poběžovice.

Do hlubin Internetu

<I>Katolický týdeník</I> je ještě více na internetu

Robert Němec, Jiří Baroš , Jiří Baroš / 19. 2. 2001
Magazínu ChristNet.eu se podařilo objevit další části Katyd.cz, tedy internetové verze Katolického týdeníku, na internetu. Na adrese www.katyd.cz se sice ještě nic neděje. 6. února zde byl ale vytvořen nebo modifikován adresář new - a v něm se Katyd.cz skrývá.

Článek měsíce

Polarizace v katolické církvi

David Peroutka / 16. 3. 2024